Често задавани въпроси 
Какво е rezerviraihotel.com?
rezerviraihotel.com е онлайн резервационна система, предлагаща възможност за онлайн резервация на десетки хиляди хотели по целия свят.
Какво е необходимо, за да резервирам хотел?
За резервирането на хотел е необходимо да разполагате с валидна кредитна карта.
Защо е необходимо да разполагам с валидна кредитна карта?
Данните на Вашата кредитна карта са необходими на хотела като гаранция за направената от Вас резервация.
Не разполагам с кредитна карта, мога ли въпреки това да резервирам хотел?
За съжаление всички хотели изискват кредитна карта, за да гарантират Вашата резервация.
Безопасно ли е предоставянето на данните на кредитната ми карта на Вашия сайт?
Да, данните на Вашата кредитна карта се изпращат до специален сигурен сървър по криптирана (защитена) връзка.
Извършва ли се заплащане чрез кредитната ми карта при резервацията на хотел?
Не, по време на резервацията не се извършва заплащане. Всички плащания се извършват на място в резервирания от Вас хотел.
Как да разбера, че направената от мен резервация е потвърдена?
След като преминете успешно през четирите стъпки от процеса на резервация, ще се зареди страница за потвърждение, която съдържа цялата информация за Вашата резервация, както и специален ПИН код. Съветваме Ви да разпечатате тази информация. След минути на Вашия е-мейл ще получите писмо с потвърждение на резервацията, което са посочени и данните за директен контакт със самия хотел като телефон, е-мейл и др.
Не получих е-мейл, потвърждаващ резервацията която направих, какво да направя?
Най-често срещаната причина да не получите потвърждение на Вашата електронна поща е, че сте написали Вашия е-мейл грешно. Затова преди да направите резервацията си, проверете дали е-мейлът, който сте посочили, е верен. Понякога е-мейлът с потвърждение се озовава в папката за спам. Ако след направена резервация не получите е-мейл с потвърждение, моля изпратете детайлите на Вашата резервация заедно с ПИН кода, изполвайки формуляра за връзка с нас.
Мога ли да анулирам направена от мен резервация?
Да. След като резервирате хотел, на посочения от Вас е-мейл ще получите номера на резервацията и ПИН код, както и инструкции как с тяхна помощ да отмените резервацията онлайн.
Заплащат ли се някакви допълнителни такси при анулиране на резервация?
Не и ако анулирате резервацията в посочените от хотела срокове. Всеки хотел има свои условия относно сроковете, в които, ако желаете, бихте могли да отмените резервацията, без да заплащате каквито и да било допълнителни такси. Тези условия могат да бъдат прочетени за всеки хотел при процеса на резервация. Най-често хотелите изискват клиентите, които желаят да анулират направената от тях резервация, да го направят в срок до 2-3 дни преди датата на първата нощувка.
начална страница
често задавани въпроси
за нас
връзка с нас
© 2019 rezerviraihotel.com